Skip to content

INSURANCE & FINANCE

Verzekeren, sparen of financieren: we zijn er voor u. Als onafhankelijke makelaar, maar ook als vertrouwenspersoon en adviseur.

Wat wij voor u kunnen doen.

Elke persoon en financiële situatie is anders, dat weten we. Daarom zijn onze oplossingen, net als u of uw bedrijf, uniek.

Bij ons staat ú centraal. Dat is waarom we volledig op maat werken, rekening houdend met uw wensen en noden. Maar ook uw financiële situatie – nu én in de toekomst – brengen we in kaart. Zo doen we u het beste voorstel in functie van uw profiel. Een verzekeringspakket, krediet, lening, financiering of leasing? Of sparen of beleggen? Wij staan voor u klaar als onafhankelijke makelaar: u kan bij ons terecht voor eerlijk advies, persoonlijke service en begeleiding waar nodig.

Verzekeren

Of u nu op zoek bent naar een familiale, auto- of brandverzekering… Wij bieden zo goed als elke verzekering aan. Weet u zelf niet goed wie of wat? Tijdens een eerste gesprek brengen we uw situatie in kaart en schatten we in wat u wel en niet nodig hebt.

Sparen

Ook als u wil sparen zijn we er voor u. Bent u zelfstandige bedrijfsleider? In dat geval bieden we fiscale producten aan zoals o.a. een VAPZ, POZ of IPT. Klinkt dat als Chinees? Of net als muziek in de oren? Kom eens langs! We bekijken samen wat de beste oplossing is voor uw wensen en situatie.

Financieren

Van kredieten tot leningen of leasings: u kan bij ons terecht voor heel wat financieringen. Afhankelijk van uw specifieke situatie bespreken we welke opties er zijn, en welke voor u de beste zijn.

Verzekering of financiering nodig? Maar weet u niet waar te beginnen? Kom er eens over praten.

Maak een afspraak en kom langs voor een open gesprek. Samen brengen we uw financiële situatie in kaart en bepalen we – in alle transparantie – wat u nodig hebt. Geen onnodige of dubbele verzekeringen. Geen risico’s. Alleen maar de beste, persoonlijke service en wederzijds vertrouwen.

Al klant?

Wij brengen uw financiële situatie – nu én in de toekomst – in kaart. Zo doen we u het beste voorstel in functie van uw profiel.

HEBBEN WE EEN MATCH?

Twijfel dan niet langer. Kom gewoon langs, voor een kopje koffie en een open gesprek.