Skip to content

aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding.

Wij begeleiden u van a tot z.

We bekijken samen naar welk type van vastgoed u op zoek bent. Nadien brengen we de zoekcriteria in kaart en starten onze experten met het selecteren van het gevraagde vastgoed in de markt. We bespreken alle opties en komen samen tot de perfecte oplossing. Hét pand dat aan alle voorafbepaalde criteria voldoet.

Intake
Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we naar welk type van vastgoed u op zoek bent als klant. We overlopen uw verwachtingen en toetsen de mogelijkheden af. We bespreken het stappenplan en wat u van ons mag verwachten.
Created with Sketch.
Samenwerking
U bent overtuigd van onze aanpak om u te begeleiden in de aankoop van uw nieuwvastgoed. Hierna worden de modaliteiten uitgeschreven in een gepersonaliseerde samenwerkingsovereenkomst. Hier start onze opdracht!
Created with Sketch.
Uitwerking
We brengen de gerichte zoekcriteria in kaart en starten met het selecteren van het gevraagde vastgoed in de markt. Hiernaast bekijken we samen met ons team de mogelijke pistes op het gebied van fiscaliteit, om zo uw aankoop te optimaliseren.
Created with Sketch.
Opvolging
Op gepaste en afgesproken momenten overlopen we de stand van zaken. Geschikte onroerende goederen worden besproken en overlopen.
Created with Sketch.
Let's do this
Samen vinden we een pand dat aan alle voorafbepaalde criteria voldoet. We organiseren een bezoek ter plaatse waar we onze visie en bemerkingen op dit pand bespreken, zoals bouwtechnische staat, erfdienstbaarheden, marktprijs, bijhorende documenten, werk versus reservekapitaal, voorkooprechten, vergunde status ...
Created with Sketch.
Onderhandeling
Nadat u beslist om effectief aan te kopen, onderhandelen wij met de verkoper over de best mogelijke prijs en voorwaarden. Afspraken worden voor alle partijen duidelijk op papier vastgelegd.
Created with Sketch.

Net zoals ons is onze naam allesbehalve klassiek. Die ontstond uit een samenstelling van onze voorliefdes: insurances en Italië.

HEBBEN WE EEN MATCH?

Twijfel dan niet langer. Kom gewoon langs, voor een kopje koffie en een open gesprek.