Skip to content

about

Dankzij ons bent u zeker.

Wij willen niet alleen uw makelaar zijn, maar ook uw financiële vertrouwenspersoon. Iemand waarop u kan rekenen. Een correcte, efficiënte service verzekerd. 

Wij zijn InCigno, zowel verzekerings-, krediet- als immomakelaar. Als onafhankelijk kantoor werken we samen met alle verzekeringsmaatschappijen én hebben we een uitgebreid netwerk. Dit maakt dat we voor u aan maatwerk kunnen doen: een verzekering bij de ene, een leasing bij de andere… Alles in functie van uw uniek profiel. Daarbij zijn transparantie en wederzijds vertrouwen key. Net zoals ons is onze naam allesbehalve klassiek. Die ontstond uit een samenstelling van onze voorliefdes: insurances en Italië. Hoe? Wel, ‘Cigno’ is het Italiaanse woord voor ‘zwaan’, het symbool van Heist-op-den-Berg. En laat dat nu net niet de locatie van ons geliefde kantoor zijn.

in 0
opgericht
0  jaar
ervaring
> 0
succesvolle cases
_VDW6962
Steven Van Eynde
bestuurder

Als bestuurder van InCigno houdt Steven zich voornamelijk bezig met het plannen, beheren en optimaliseren van financiële strategieën en structuren voor zaakvoerders & hun bedrijven. Zijn expertise: vermogensbeheer, risicobeheer & pensioenplanning.

_VDW7155
Christof Timmermans
bestuurder

Christof is mede-oprichter van C&S Insurance en al 12 jaar actief met zijn eigen zakenkantoor. Nu bundelt hij zijn kennis en ervaring om zich in te zetten voor een uniek avontuur: InCigno. Creatief zijn in de financiële sector is zijn drijfveer.

_VDW6983
Olivier Jacquemyn
vennoot

Olivier is ervaren immo-makelaar. Hij versterkt ons team met zijn kennis over vastgoed en daarmee samenhangende opportuniteiten. Zijn gedrevenheid en correctheid van werken zijn troeven die wij bij InCigno hoog in het vaandel dragen.

_VDW7482
Sammy-Jo Depaepe
management assistent

Sammy-Jo is een essentiële schakel in het dagelijkse reilen en zeilen van InCigno. Steeds slaagt ze erin het hoofd koel te houden.
Uitstekende service gegarandeerd!

Wij willen niet alleen uw makelaar zijn, maar ook uw financiële vertrouwenspersoon

HEBBEN WE EEN MATCH?

Twijfel dan niet langer. Kom gewoon langs, voor een kopje koffie en een open gesprek.